Menu
Alışveriş Sepetiniz

ÇAY AMBER EYNESİL EXPORT MİNİ KOLİ ÇAY 12 PAKET 6KG

ÇAY AMBER  EYNESİL  EXPORT MİNİ KOLİ ÇAY 12 PAKET 6KG
ÇAY AMBER  EYNESİL  EXPORT MİNİ KOLİ ÇAY 12 PAKET 6KG
Yeni
ÇAY AMBER  EYNESİL  EXPORT MİNİ KOLİ ÇAY 12 PAKET 6KG
ÇAY AMBER  EYNESİL  EXPORT MİNİ KOLİ ÇAY 12 PAKET 6KG
ÇAY AMBER EYNESİL EXPORT MİNİ KOLİ ÇAY 12 PAKET 6KG
%100 Doğal Ürün
Murcu BAHÇE.com 'dan alacağınız tüm ürünler doğal ve sağlıklıdır herhangi bir koruyucu ve katkı maddesi içermez güvenle tüketebilirsiniz!
765,00TL
  • Stok Miktarı (kg): 95
  • Ürün Adı ID: AMBER EYNESİL EXPORT MİNİ KOLİ
  • Ağırlık: 6.00kg
Beğeni / İlgi : 2735

KUTU İÇERİĞİ 12 ADET OLUP 6KG DIR...KARGO DAHİL FİYATTIR..

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi


Sitemiz üzerinden tüm kredi kartları tek çekim olarak alışveriş yapabilirsiniz. Bu Yöntem tamamen güvenlidir! İş ortağımız olan ödeme yöntemi sağlayıcılar ile ödeme sayfasında işleminiz başarı ile tamamlanır.




Soru 1 : Ürünlerim Ne Zaman Kargoya Verilir?
Cevap 1 : Ürünler Süper Hızlı gönderi ve Özel Sipariş olarak satışa açılmıştır, Süper hızlı gönderiler yaklaşık 24 ile 48 saat arasında kargoya teslim edilerek adresinize gönderilir. Özel Siparişler ise size özel olacağı için bir kaç gün ek süre talep edebiliriz

Soru 2 : Ödeme Yöntemleri Neler? Kapıda Ödeme Varmı ?
Cevap 2 : Siparişlerinizin ödemesini Kredi Kartı, Bankamatik Maaş - Hesap Kartı, Eft / Havale yada bazı durumlarda özel olarak kapıda ödemeli yapabilirsiniz, Sizin için en iyi ve uygun olanı seçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz, Özel Siparişlerde Kapıda Ödeme sistemi aktif değildir ve Kullanılamaz.

Soru 3 : Kargo Ücreti Var mı? Ne Kadar?
Cevap 3 : Tüm Ürünlerimizi 150Tl ve Üzeri Türkiye içerisinde Kargo Bedava olarak göndermekteyiz.

Soru 4 : Taksitli Satış Var mı? Komisyon Oranları Ne Kadar?
Cevap 4 : Maalesef gıda ürünlerinde taksit seçeneğimiz aktif değildir, Bu sebeple komisyon da uygulanmaz.

Soru 5 : Ürünleri İade Edebilirmiyim??  
Cevap 5 : Sitemizde satışa açılan ürünler profesyonel satış politikamız gereği kişiye özel tüketim ürünleri olduğu için 2.kez satışa açılmamaktadır, son tüketim tarihi geçme riski taşıyan, bozulma ve küflenme olasılığı olan, açılmış paketlerin iadesi sağlık ve hijyen kuralları gereği malesef yapılamamaktadır. bu konudaki anlayış ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.  Bknz; İade Şartları

Soru 6 : Ürünler Doğal mı?
Cevap 6 : Satışa açtığımız ürünlerde Ürün açıklamasında bulunan detaylar ürünün nihai kimliğini yansıtmak ile beraber kullanıcılarımız alacakları ürün hakkında daha fazla bilgi almalarını hedeflemektedir. Doğal ve Sağlıklı ibareli etiketli ürünlerimiz kesinlikle Doğal ve Koruyucu / Katkı maddesi içermeden özel üretim olarak hazırlanmaktadır.


ÜYELİK HAKKINDA SIK SORULANLAR

Kullanıcılarımız Sitemize olan alışveriş süreci Güvenilirlik ve Üyelik Hakkında Bunları Sordu!

Soru 10 : Size Nasıl Güvenebilirim? Sitenizi Yeni Keşfettim! 
Cevap 10 : Bu çok güzel yani bizi keşfetmeniz, bizi biraz geç keşfetmenize üzüldük fakat tabiki sizinle bir tanışma sürecimiz olacak, murcubahce.com olarak Planlamadan Görsel tasarım sürecine, ürün seçimlerinden Profesyonel stüdyo çekimlerine, grafik tasarımlardan içerik geliştiricilere kadar çok güçlü ekiplerle çalışarak e-ticaret sitemizi hayata geçirdik. Bu, çok emek, iş gücü ve maliyet gerektiren bir süreç oldu bizim için. tek hedefimiz işimizi daha iyi yapabilmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Alnımızın Teriyle çalışıyoruz! 

Soru 11 : Siteniz Güvenli mi? Bilgilerim Güvende mi? 
Cevap 11 : murcubahce.com olarak sitemiz SSL sertifikası ile 256Bit Şifreleme ve karmaşık algoritmalarla koruma altındadır. Kart bilgileriniz hiç bir şekilde saklanmaz ve yöneticilerimiz dahil hiç kimse tarafından görüntülenemez. Sitemize üye olurken yada alışveriş sürecinde tanımladığınız ad adres telefon gibi bilgileriniz kesinlikle 3. firma ve şahıslarla paylaşılmaz.

Soru 12 : Üye Olmalımıyım? Üyeliğin Avantajları Nelerdir 
Cevap 12 : Öncelikle sitemize üye olmadan da alışveriş yapabileceğinizi belirtmek isteriz. Alışveriş süreci öncesi ve sonrası daha detaylı bilgilere erişebilmeniz için üye olmanızı öneririz. bu şekilde siparişlerinizi takip edebilir, geçmiş siparişlerinize ulaşabilir, fırsatlar, indirimler ve bültenlerden faydalanabilirsiniz. Yeni gelen doğal ürünleri önce siz keşfedersiniz

  • Sitemizden daha kolay sipariş verebilirsiniz
  • Siparişlerinizi daha hızlı takip edebilirsiniz
  • Bilgilerinizi adresinizi güncelleyerek, değiştirebilirsiniz
  • Telefon desteği ile bize ulaştığınızda sizin için daha etkili çözümler üretebiliriz.
  • Bilgileriniz ve Parolanız Güvendedir.
  • Rahat olun! Rahatsız edici SMS ve Mailler göndermiyoruz.
  • Yeniliklerden Fırsatlardan ve İndirimlerden ilk sizin haberiniz olur!

Soru 13 : Ya ürünlerim gelmezse? Ya dolandırılırsam? 
Cevap 13 : Merak Etmeyin! Endişelerinizin farkındayız! Biz hiç bir müşterimizin hakkını almayız. Etik ve doğru ticareti Ahlak ve saygı kuralları gereği yerine getiriyoruz. 

Soru 14 : Fiyatlarınıza KDV dahil mi? 
Cevap 14 : Evet sitemiz üzerinde gördüğünüz tüm ürünlere KDV miktarı %1 yada %8 olarak yansıtılmış haliyle görürsünüz ek bir masraf ödemezsiniz.

Soru 15 : Fazla miktarda ürün alabilirmiyim? 
Cevap 15 :Sitemizde satılan doğal ürünleri genellikle 1 kg ve üzeri olarak satılmaktadır yani aynı üründen mevcut stoklar kapsamında dilediğiniz miktarda satın alabilirsiniz fakat bu kargolama sürecinde ek süre gerektirebilir.

Soru 16 : İnternetten Fazla anlamıyorum ama ürünü çok beğendim? Nasıl Alabilirim?
Cevap 16 :Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız iletişim formundan bize ulaşmanız dahilinde ekibimiz sizinle iletişime geçerek alışveriş sürecinde size yardımcı olacaktır. Böylece dilediğiniz ürüne kolayca ulaşıp mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Soru 17 : Telefonla destek alarak sipariş oluşturabilirmiyim? 
Cevap 17 :Beğendiğiniz ürünü almanıza elbette yardımcı olacağız çünkü işimiz bu! Fakat telefonla siparişlerde malesef güvenliğiniz için kredi kartı, bankamatik kartı bilgilerinizi isteyemiyoruz bu sebeple sadece aktif ise kapıda ödemeli yada eft-havale ile sipariş oluşturabiliyoruz. Herşey sizin güvenliğiniz için tasarlandı!

Cevaplar Yeterli Gelmedi mi?  Sizi Arayalım


Lütfen buradan sorunuzu sorun!